Adıyaman’da Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı Adıyaman Valiliği önündeki başlayan törene Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Garnizon Komutan...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:08
Adıyaman’da Cumhuriyet Bayramı Kutlandı






Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı
Adıyaman Valiliği önündeki başlayan törene Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Garnizon Komutan Vekili Davut Kulalar, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “Sadece Anadolu coğrafyasının değil, belki de insanlık tarihinin en haksız işgallerinden birini bertaraf etmek için memleketin dört bir yanında din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı olmaksızın başlatılan İstiklal mücadelemizin bize bıraktığı en önemli miraslardan biri kuşkusuz 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet’tir.”

Konuşmaların ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlamalar, geçit töreniyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.