Adıyaman’da HDP ve DBP üyelerinden Öcalan için imza kampanyası

Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, HDP ve DBP üyeleri PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için başlatılan imza kampanyasına destek istedi. Öğleden sonra Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan DBP il binası önünde...

25 Ocak 2015 Pazar 15:46
Adıyaman’da HDP ve DBP üyelerinden Öcalan için imza kampanyası






Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, HDP ve DBP üyeleri PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için başlatılan imza kampanyasına destek istedi.
Öğleden sonra Gölbaşı Caddesi üzerinde bulunan DBP il binası önünde toplanan 200 kişilik gurup ellerinde pankart ve dövizler ile Demokrasi Parkı'na yürüdü. Burada stant kuran ve halktan Öcalan'ın özgür kalması için başlatılan kampanyaya destek isteyen grup adına konuşan HDP Adıyaman İl Eş Başkanı Fahriye Akbaba, "Öcalan’ın özgürlüğü için başlatılan imza kampanyası önemli bir aşamaya gelmiştir. Bu kampanya ile sadece Öcalan’a değil kendi özgürlüğümüze, demokratik haklarımıza ve insanlık onurumuza sahip çıkıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.