Adıyaman'dan Suriye'ye 3 TIR yardım

Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan 3 TIR dolusu gıda ve ilaç malzemesi Suriye'ye gönderildi. İHH tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan 3...

08 Mart 2015 Pazar 11:44
Adıyaman'dan Suriye'ye 3 TIR yardım






Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan 3 TIR dolusu gıda ve ilaç malzemesi Suriye'ye gönderildi.
İHH tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan 3 TIR gıda ve ilaç malzemesinin Suriye'ye gönderilmesi nedeniyle tören düzenlendi. Valilik önünde düzenlenen törende konuşan İHH üyesi Yunus Karakuş, açlık ve çaresizliği yaşayan Suriyeli'lerin dramına sessiz kalmadıklarını belirterek, "Suriyeli kardeşlerimizin sıkıntılarına ortak olmaya gayret ediyoruz. Biz bu bilinçle Adıyaman'dan 3 yardım TIR'ımızı Suriye'ye gönderiyoruz. Katliama uğrayan, aç ve açıkta kalan milyonlarca kardeşimiz için daha çok çalışacağız" dedi.
Yardım TIR'ları okunan duaların ardından Suriye'ye uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.