Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine Chp'lilerden Tepki

Oğuzhan KILIÇ/ KÜTAHYA, ()- KÜTAHYA'da peyzaj çalışması nedeniyle Adliye bahçesindeki 3 ağacın yerinden sökülerek çıkartılmasına CHP'liler tepki gösterdi. CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir grup partili adliye önünde...

23 Ekim 2014 Perşembe 15:24
Adliye Bahçesindeki Ağaçların Sökülmesine Chp'lilerden Tepki






Oğuzhan KILIÇ/ KÜTAHYA, ()- KÜTAHYA'da peyzaj çalışması nedeniyle Adliye bahçesindeki 3 ağacın yerinden sökülerek çıkartılmasına CHP'liler tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ile bir grup partili adliye önünde basın açıklaması yaparak ağaçların sökülmesini eleştirdi. Zeliha Aksaz Şahbaz, adliye bahçesindeki ağaçlardan 3'ünün sabah saatlerinde yerlerinden sökülerek çıkarıldığını öne sürdü. Ağaçların sökülmesine karşı olduklarını belirten Şahbaz şöyle konuştu:  "Bizler Kütahyalılar olarak ağaçlarımıza sahip çıkıyoruz. Tarihi adliye binamızın önünde, binaya güzellik katan ağaçlarımızdan üçü sabah saatlerinde sökülmüş. Kütahyalılar; sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri olarak ağaçların sökülmesine karşı çıkıyoruz. Hukuki anlamda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız." CHP'liler basın açıklamanın ardından adliye binasına girerek Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Aslan'la görüştü. Ağaçların bahçede yapılacak olan peyzaj çalışması nedeniyle yerlerinden söküldüğünü belirtildi.
  FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.