Adres sorandan aldıkları parayı ihtiyaç sahiplerine veriyorlar

Mustafa BAYER/ AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'da bir taksi durağı çalışanları, adres soranlardan bıkınca, çareyi cama 'Adres sormak 1 lira' yazısı asmakta buldu. Durak çalışanları adres soranlardan toplanan parayı ise ihtiyaç sahiplerine...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 11:33
Adres sorandan aldıkları parayı ihtiyaç sahiplerine veriyorlar






Mustafa BAYER/ AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'da bir taksi durağı çalışanları, adres soranlardan bıkınca, çareyi cama 'Adres sormak 1 lira' yazısı asmakta buldu. Durak çalışanları adres soranlardan toplanan parayı ise ihtiyaç sahiplerine verme kararı aldı.
Afyonkarahisar'ın en işlek noktalarından Yeşilyol Caddesi'nde 4 taksinin bulunduğu Kantar Taksi Durağı'nda çalışanlar, adres sormak için gelenlerden bunalınca, çareyi cama 'Adres sormak 1 lira' yazısı asmakta buldu. Yazıyı astıktan sonra sayı azalsa da vatandaş adres sormaktan vazgeçmedi. Taksiciler, her adres sorandan topladıkları parayı bir kutuda biriktirdikten sonra ihtiyaç sahiplerine verme kararı aldı.

8 yıldır taksicilik yapan 38 yaşındaki Recep Altınsoy, "Burası Afyonkarahisar'ın en kalabalık caddesi. Her gün binlerce kişi bu yoldan geçiyor. Günde yaklaşık 300- 400 kişi adres sormak için geliyor. Artık bunaldık bu sorulardan. Aramızda sohbet edemiyoruz. Bunun için adres sormanın paralı olduğunu belirten yazı astık. Adres soranların sayısı belirgin şekilde azaldı" dedi.
Adres soranların da 1 lira karşılığında bilgi aldığını vurgulayan Recep Altınsoy, "Biz de bu paraları toplayarak ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Amacımız bundan para kazanmak değil" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.