Afet tehlikesine karşı şelale alanı kapatıldı

DÜCZE'DEKİ Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı alanı heyelan, sel, taş düşmesi ve merdivenlerdeki buzlanma nedeniyle geçici olarak ziyaretlere kapatıldı. Karların erimeye başlaması ile birlikte heyelen ve sel riski oluşurken, Düzce'nin Samandere...

29 Ocak 2015 Perşembe 13:39
Afet tehlikesine karşı şelale alanı kapatıldı






DÜCZE'DEKİ Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı alanı heyelan, sel, taş düşmesi ve merdivenlerdeki buzlanma nedeniyle geçici olarak ziyaretlere kapatıldı.
Karların erimeye başlaması ile birlikte heyelen ve sel riski oluşurken, Düzce'nin Samandere Köyü'nde bulunan Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı alanı önlem amacıyla ziyarete kapatıldı. Doğa tutkunlarının uğradığı yerlerden biri olan Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı alanında şelaleye giden yol üzerine alanın ziyarete kapatıldığıyla ilgili tabela asıldı. Düzce Valiliği'nde yapılan açıklamada, şöyle denildi:
"Mevsim şartları nedeniyle şelale alanında olabilecek sel, heyelan, taş düşmesi ve merdivenlerdeki buzlanmadan dolayı ziyaretçilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürebilecek kazaların önlenmesi amacıyla şelale alanı geçici olarak ziyarete kapatılmıştır. Kış sezonunun sona ermesine müteakip alan tekrar ziyarete açılacak."
 
FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.