Afyonkarahisar'da acemi kasaplar hastanelere koştu

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'da, bayram namazının ardından camilerde bayramlaşan vatandaşlar, kesim yerlerine giderek kurban kesti. Kesim sırasında yaşanan kazalarda, 30 kişi, el, yüz, bacak ve karın bölgesinden yaralandı. Et...

24 Eylül 2015 Perşembe 14:36
Afyonkarahisar'da acemi kasaplar hastanelere koştu






Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, () - AFYONKARAHİSAR'da, bayram namazının ardından camilerde bayramlaşan vatandaşlar, kesim yerlerine giderek kurban kesti. Kesim sırasında yaşanan kazalarda, 30 kişi, el, yüz, bacak ve karın bölgesinden yaralandı.
Et ve sucuk üretimiyle ön plana çıkan Afyonkarahisar'da Kasaplar Çarşısı ve özel et kombinaları kurban kesmek isteyenlere hizmet verdi. İslami şartlara göre kesim yapılan kesim merkezlerinde, parçalara ayrılan kurbanlık etler, paketlenerek sahiplerine teslim edildi. İstenmeyen manzaraların yaşanmadığı Afyon'da, kesim sırasında kazalar da meydana geldi. Kesim sırasında 30 kişi, el, bacak, karın ve yüz bölgesinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralı acemi kasaplar, çeşitli hastanelere başvurarak tedaviye alındı. Sokakların boş ve sakin olduğu şehirde, emniyet açısından da olumsuz bir olay yaşanmadı.

FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.