Ağıldan hayvan çalan 4 şüpheli tutuklandı

Cevdet ŞEN/KINIK (İzmir), () - İZMİR'in Kınık İlçesi'nde iki ayrı ağıldan toplam 7 küçükbaş hayvanı çaldıkları iddiasıyla jandarma tarafından yakalanan 4 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Geçen 1 Mart'ta Örtülü...

03 Mart 2015 Salı 14:04
Ağıldan hayvan çalan 4 şüpheli tutuklandı






Cevdet ŞEN/KINIK (İzmir), () - İZMİR'in Kınık İlçesi'nde iki ayrı ağıldan toplam 7 küçükbaş hayvanı çaldıkları iddiasıyla jandarma tarafından yakalanan 4 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
Geçen 1 Mart'ta Örtülü Mahallesi'ndeki İbrahim Güdücü'ye ait ağıldan 2 koyun ile Osman Işık'ın ağılından 5 oğlak çaldıkları ileri sürülen 4 kişi, 45 YD 067 plakalı panelvan minibüs ile kaçtı. Bademalan Mahallesi'ne geldiklerinde bir sürünün yanında duran dört şüpheli, çoban İbrahim Karakaş'a yol sordu. Çoban Karakaş, yol tarif ettiği kişilerden şüphelenince durumu '156 Alo Jandarma' ile Köseler, Örtülü ve Bademalan mahallerinin muhtarlarına bildirdi.

Bunun üzerine köylüler mahalle muhtarlarıyla şüphelilerin gidebileceği tüm yolları tuttu. Köylülerin yolları kestiğini farkeden şüpheliler Bademalan Mahallesi, Dere Yolu'na yönelince Kınık'tan gelen jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Jandarma, minibüsteki H.İ.K. (39) ve İ.K.'yi (41) gözaltına aldı. Bu sırada kaçmaya çalışan diğer iki şüpheliden İ.K. (44) ve M.K. (40) ise yakındaki bir ormanlık alanda kovalamaca sonucu yakalandı. Manisa'nın Saruhanlı ilçesinden geldikleri belirlenen dört şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Minibüste ele geçirilen hayvanlar ise sahiplerine teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.