Ağrı'da çatışmada öldürülen iki kardeş toprağa verildi

AĞRI'da eylem hazırlığında oldukları iddia edilen ve güvenlik güçleri ile çıkan silahlı çatışmada öldürülen PKK'lı 2 kardeş, memleketleri Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde toprağa verildi.

02 Ağustos 2015 Pazar 16:47
Ağrı'da çatışmada öldürülen iki kardeş toprağa verildi






Ağrı'da çatışmada öldürülen iki kardeş toprağa verildi

Yusuf İBA/DİYADİN (Ağrı), () - AĞRI'da eylem hazırlığında oldukları iddia edilen ve güvenlik güçleri ile çıkan silahlı çatışmada öldürülen PKK'lı 2 kardeş, memleketleri Ağrı'nın Diyadin İlçesi'nde toprağa verildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri 31 Temmuz günü saat 16.30'da Fevzi Çakmak Mahallesi 1152'nci Sokak'ta bir eve operasyon düzenledi. Evden ateş açılması üzerine çıkan çatışmada Sezai Yaşar ile kardeşi Ahmet Yaşar ve Mirzettin Görtürk öldürüldü.


Öldürülen 3 kişiden kardeş olan Sezai ve Ahmet Yaşar, otopsi işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde bütün gün kepenklerin kapalı olduğu Diyadin İlçesi'nde, PKK flamalarının sarılı olduğu tabutlarda omuzlara alınarak şehir mezarlığında defnedildi.

HDP Ağrı Milletvekilleri M. Emin İlhan, Dirayet Taşdemir ile Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman ve bölge belediye başkanlarının da katıldığı cenaze töreninde polis ilçe genelinde geniş güvenlik önlemi aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.