Ak Parti adayına bıçaklı saldırının yankıları sürüyor

Adana Ak Parti 12'nci sıra Millvekili adayı Ramazan Demir, seçim çalışması yaptığı Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırıya uğramasının ardından ambulansla Adana Numune Hastanesine getirildi.

24 Mayıs 2015 Pazar 01:47
Ak Parti adayına bıçaklı saldırının yankıları sürüyor






Ak Parti adayına bıçaklı saldırının yankıları sürüyor

Adana Ak Parti 12'nci sıra Millvekili adayı Ramazan Demir, seçim çalışması yaptığı Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırıya uğramasının ardından ambulansla Adana Numune Hastanesine getirildi. Gazetecilerin görüntü almalarına izin verilmeden hastahane acil servisine alınan, Ramazan Demir'in sağlık durumunu öğrenmek için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Adana Milletvekili ve Sağlık Komisyon Başkanı Necdet Ünüvar, Adana Valisi Mustafa Büyük hastaneye geldi.

Hastahane kapısı önünde açıklama yapan, Adana Valisi Mustafa Büyük "Saat 21.15 civarında Aladağ'dan bir siyasi faliyet sonrasında ilimize dönüşü sırasında Ak Parti milletvekili adayı Ramazan Demir'e karşı işlenen maalesef olumsuz bir hadise var. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Konvoy halinde Adana'ya dönüşü sırasında bir başka araçtan üzerinde başka bir partinin bayrağı olan araçtan inen 2 kişiyle trafiği tehlikeye atan uygulamalar sonrasında bir olumsuzluk yaşanmış, milletvekili adayımıza bir saldırı olmuş. Jandarma bölgesinde her 2 şüpheli gözaltına alınmış durumda. Onlarla ilgili adli işlem yapılıyor. Milletvekili adayımızda hastanede tedavi ediliyor" dedi.


Ak Parti Adana Milletvekili ve Sağlık Komisyon Başkanı Necdet Ünüvar ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle Ramazan Demir kardeşimize Allahtan şifalar diliyorum, malesef üzüntü verici bir saldıraya uğramıştır. Sayın Demir'in şu anda sağ sekizinci ve dokuzuncu kaburgalar arasında bıçak yaralamasına bağlı iki üç santimlik bir kesi mevcuttur. Bu kesi için göğüs tüpü taktı doktor arkadaşlar. Ayrıca sağ elinde serçe parmağında 3 santimlik bir yara var, ona dikis attı doktor arkadaslarımız. Sağ omuzda da 2 santimlik bir kesik var, bunada yine dikiş atıldı. Bugün yoğun bakımda kalacak, şu anda genel durumu iyi hayati tehlikesi hamdolsun yok. Bu gece yoğun bakımda kalıp daha sonra yarın takip edeceğiz Allahtan şifa diliyorum" diye konuştu. Açıklamaların ardından bakanlar ve milletvekilleri hastaneden ayrıldı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.