Ak Parti seçim minibüslerinin lastikleri kesildi, adayların resimleri yırtıldı

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın seçim çalışmalarında kullandığı 2 seçim minibüsünün lastikleri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Ayrıca aracın üzerine ve seçim bürosunun camlarına...

29 Mayıs 2015 Cuma 13:38
Ak Parti seçim minibüslerinin lastikleri kesildi, adayların resimleri yırtıldı






Ak Parti seçim minibüslerinin lastikleri kesildi, adayların resimleri yırtıldı

Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), () - AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nın seçim çalışmalarında kullandığı 2 seçim minibüsünün lastikleri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Ayrıca aracın üzerine ve seçim bürosunun camlarına yapıştırılan milletvekili adayları Abdurrahman Öz ile Zeynep Karahan Uslu'nun resimleri de yırtıldı.
Efeler İlçesi Girne Mahallesi'ndeki AK Parti Seçim Bürosu'nun önünde, birbirine 200 metre mesafede park halinde duran AK Parti Aydın 2. sıra Milletvekili adayı Abdurrahman Öz ile 3. sıra adayı Zeynep Karahan Uslu'nun seçim çalışmalarında kullandığı minibüslerin lastikleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesildi. Ayrıca hem araçların üzerine giydirilen hem de seçim bürosunun camlarına yapıştırılan adayların resimleri de sökülerek yırtıldı. Bu sabah saatlerinde ortaya çıkan, zarar verme olayını kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için polis MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Sosyal medyadaki hesabından saldırıyı kınayan Abdurrahman Öz, "Bu saldırı, Aydın'da çalıştığımızı ve Aydın'da birinci parti olma hedefimizde ilerlediğimizi göstermektedir. Bu hedef için daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Bize güvenen insanımızı hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.