Akdeniz için Meteoroloji'den önemli uyarı,

METEOROLOJİ 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Batı Akdeniz'de bu gece başlayacak yağışların önümüzdeki hafta boyunca aralıklı devam edeceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı 4'üncü...

23 Ocak 2015 Cuma 15:22
Akdeniz için Meteoroloji'den önemli uyarı,






Akdeniz için Meteoroloji'den önemli uyarı,

METEOROLOJİ 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Batı Akdeniz'de bu gece başlayacak yağışların önümüzdeki hafta boyunca aralıklı devam edeceği belirtildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne bağlı 4'üncü Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
"Bölgemiz bu gece batı bölgelerinden başlamak üzere Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girecek. Yağışların önümüzdeki hafta boyunca aralıklarla devam etmesi ve sahil şeridinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. Isparta ve Burdur illeri genelinde görülecek yağışların yağmur ve sağanak, yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında (Antalya 5/16 derece, Muğla 4/13 derece, Burdur ve Isparta -1/10 derece) seyredeceği tahmin edilmektedir."
 

 

Anahtar Kelimeler:
Hafta Sonu Hava Durumu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.