Akdeniz'de 700 Kaçak İle Türk Gemisi Sürükleniyor İddiasi (4)

AKDENİZDE SÜRÜKLENEN GEMİYE ULAŞILDI Akdeniz'de motor arızası nedeniyle Yunanistan'ın Girit Adası açıklarında sürüklenen ve aralarında Ebola Virüslü hastalarında bulunduğu belirtilen Barış isimli 75 metre uzunluğundaki kuru yük...

25 Kasım 2014 Salı 21:29
Akdeniz'de 700 Kaçak İle Türk Gemisi Sürükleniyor İddiasi (4)






AKDENİZDE SÜRÜKLENEN GEMİYE ULAŞILDI
Akdeniz'de motor arızası nedeniyle Yunanistan'ın Girit Adası açıklarında sürüklenen ve aralarında Ebola Virüslü hastalarında bulunduğu belirtilen Barış isimli 75 metre uzunluğundaki kuru yük gemisine Yunan Sahil Güvenliği'ne bağlı askeri gemi ve helikopterler ulaştı. Gemide silahlı kaçaklarında olduğu belirtildi. Geminin RO-RO gemisiyle çekilerek Girit Adası'nın güneyinde bulunan Lerapetra Limanı'na getirileceği, burada bulunan spor salonunda çoğunluğu Suriyeli, Afgan ve Afrikalı olan kaçakların sağlık kontrolünden geçirilerek tedavilerinin yapılacağı belirtildi.


FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.