Akil İnsanlar Heyeti İstanbul'da biraraya geliyor(2)

Özgür ALTUNCU-Cemal KÖYÜK/İSTANBUL,()  Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan yaklaşık 25 kişilik bir grup, Kadir İnanır'ın çağrısıyla Beşiktaş'ta bir balıkçıda toplanıyor. Toplantı için ilk gelen Kadir İnanır oldu. Gazetecileri...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 12:56
Akil İnsanlar Heyeti İstanbul'da biraraya geliyor(2)






Özgür ALTUNCU-Cemal KÖYÜK/İSTANBUL,()  Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan yaklaşık 25 kişilik bir grup, Kadir İnanır'ın çağrısıyla Beşiktaş'ta bir balıkçıda toplanıyor.
Toplantı için ilk gelen Kadir İnanır oldu. Gazetecileri görünce şaşıran İnanır, "Nasıl haberiniz oldu" diye sordu. Gazeteci Oral Çalışlar ise "Bizim de sorumluluklarımız var. Aramızda konuşacağız" dedi.
Toplanmaları için siyasilerden bir talep gelmediğini söyleyen Çalışlar, "Olayları yatıştırma konusunda bir etkimiz olur mu onu konuşacağız" diye konuştu.

(FOTOĞRAF)
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.