Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş yakalandı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 2 çok önemli isim daha gözaltında. Hava Kuvvetleri eski komutanı Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş Ankara Sincan'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

24 Temmuz 2016 Pazar 10:55
Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş yakalandı






15 Temmuz darbe girişiminin ardından 2 çok önemli isim daha gözaltında. Hava Kuvvetleri eski komutanı Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş Ankara Sincan'da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Fettullah Gülen'in sağ kolu olarak tanımlanan Davut Hancı ise geç saatlerde, Trabzon Araklı'da yakalandı.

ANKARA'YI BOMBALAYAN UÇAKLAR ORADAN KALKMIŞTI

Darbe girişiminin ardından tutuklanan Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş yakalandı. Darbe girişiminin merkez üssü olan ve Meclis'i bombalayan savaş uçakların kalktığı 141. Filo komutanı ve aynı zamanda F-16 savaş pilotu olan Karakuş, darbe girişiminin ardından kayıplara karışmıştı. Polis tarafından her yerde aranan Karakuş, Ankara Sincan İlçesi’nde akşam saat 22.30 sularında terör polisinin yaptığı operasyonla saklandığı yerden alındı.

DAYAK OLAYIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ
Karakuş’un ismi ilk kez eylül 2014’te Ankara ’da, trafikte dönemin Kuveyt Büyükelçiliği Ataşesi Emad Ali Almohid ile yaptığı yumruklu kavgayla gündeme gelmişti. Karakuş eşinin gözleri önünde elçilik görevlilerince feci şekilde dövülmüştü. / Fevzi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.