Akıncı gözyaşlarıyla uğurlandı

İZMİR, () - KARŞIYAKALI eski milli yüzücü Timur Akıncı, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul Kınalıada'da geçen hafta düzenlenen Prens Adaları Yüzme Yarışları'nda kalp krizi sonucu 47 yaşında yaşamını yitiren Akıncı'nın,...

04 Ağustos 2015 Salı 15:55
Akıncı gözyaşlarıyla uğurlandı






İZMİR, () - KARŞIYAKALI eski milli yüzücü Timur Akıncı, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
İstanbul Kınalıada'da geçen hafta düzenlenen Prens Adaları Yüzme Yarışları'nda kalp krizi sonucu 47 yaşında yaşamını yitiren Akıncı'nın, Alsancak Hocazade Camii'ndeki cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Karşıyaka Kulüp Başkanı Ali Erten ile eski ve yeni yöneticiler katıldı. Akıncı'nın cenazesi öğle namazının ardından Buca Kaynaklar Mezarlığı'na defnedildi. Bu arada Timur Akıncı'nın anısına yarın saat 16.30'da Atatürk Yüzme Havuzu'nda yüzme yarışı yapılacağı bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.