Akrabalarını ziyarette gittiği ilçede ceseti bulundu

Nihat BIÇAK/ YENİŞEHİR,(Bursa),() - BURSA'nın Yenişehir İlçesinde 33 yaşındaki Cihan İstek'in metruk bir binada cesedi bulundu.  Bursa'nın Yenişehir İlçesi'ne bağlı Çayır Mahallesi Eski Garaj Caddesi üzerinde bulunan metruk bir...

25 Nisan 2015 Cumartesi 01:23
Akrabalarını ziyarette gittiği ilçede ceseti bulundu






Nihat BIÇAK/ YENİŞEHİR,(Bursa),() - BURSA'nın Yenişehir İlçesinde 33 yaşındaki Cihan İstek'in metruk bir binada cesedi bulundu. 
Bursa'nın Yenişehir İlçesi'ne bağlı Çayır Mahallesi Eski Garaj Caddesi üzerinde bulunan metruk bir binada ipe asılı birini görenler polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine giden polis yaptığı incelemede ceseti bulunan kişinin 33 yaşındaki Cihan İstek olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan inceleme sonunda ceset otopsi için morga kaldırıldı. Yapılacak otopsi sonunda Cihan İstek'in kesin ölüm nedeni belirlenecek. Cihan İstek'in Bursa'da yaşadığı akrabalarını ziyaret etmek için Yenişehir'e geldiği öğrenildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.