AKYURT VAKFI YAŞAM EVİ'NDE ERKEN YILBAŞI BALOSU

AKYURT Vakfı Yaşam Evi sakinleri, bu yıl da yeni yıla erken girdi. Akyurt Vakfı Yaşam Evi'nde düzenlenen Yılbaşı balosuna Vakıf Başkanı Selim Bora, Vakıf Yönetim kurulu üyeleri, Vakıf Yaşam Evi Müdürü Zeynep Nefes ve yaşam...

22 Aralık 2014 Pazartesi 14:53
AKYURT VAKFI YAŞAM EVİ'NDE ERKEN YILBAŞI BALOSU






AKYURT Vakfı Yaşam Evi sakinleri, bu yıl da yeni yıla erken girdi. Akyurt Vakfı Yaşam Evi'nde düzenlenen Yılbaşı balosuna Vakıf Başkanı Selim Bora, Vakıf Yönetim kurulu üyeleri, Vakıf Yaşam Evi Müdürü Zeynep Nefes ve yaşam evinin 69 sakini katıldı.
Açık büfe akşam yemeği ile başlayan yılbaşı balosunda renkli görüntüler ortaya çıkarken yaşam evi sakinleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Vakıf Başkanı Selim Bora yaptığı konuşmada, "Sizlerin daha rahat, daha sıcak bir ortamda yaşamanız için yönetim kurulumuzdan bütün personelimize kadar herkes elinden gelenin en iyisini sizlere sunamaya çalışıyor. İşimiz insan sağlığı ve yaşamı olduğu için daha dikkatli ve özenerek davranıyoruz. İnşallah hep birlikte sağlıklı ve nice senelere diyorum" dedi.
Akyurt Vakfı Yaşam Evi Müdürü Zeynep Nefes ise konuşmasında, koca bir aile olduklarını, acısı, tatlısıyla bir yılı geride bırakmak üzere olduklarını bildirirken şöyle devam etti:
"Evimizin özel bakımı, odalarının yüzde 80'i dolu, normal bakım odalarının ise doluluk oranı yüzde 90'a ulaşmış durumdadır. Bu olay, işimizi daha iyi, daha dikkatli olmamızın gerektiğini gösteriyor. Vakıf başkanımız Selim Bora başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizlere her konuda ve her zaman desteklerini esirgemiyorlar. 2015 yılında da böyle turnuvalarımız, faaliyetlerimiz fazlasıyla devam edecek. Yeni yılımızı kutluyorum."
Yıl içerisinde yapılan satranç, dama ve tavla turnuvalarında birinci olanların kupalarını ise Vakıf Başkanı Selim Bora verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.