Alman Aile Alanya Aşığı Çikti

Görkem ÇANCI/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne 20 yılda 33 kez tatile gelen Alman aile, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Almanya'nın Leipzig kentinde yaşayan ve ilk olarak 1994 yılında...

30 Eylül 2014 Salı 18:26
Alman Aile Alanya Aşığı Çikti






Görkem ÇANCI/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne 20 yılda 33 kez tatile gelen Alman aile, Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti.
Almanya'nın Leipzig kentinde yaşayan ve ilk olarak 1994 yılında Alanya'ya tatile gelen 65 yaşındaki Michael ile 54 yaşındaki Sabine ve çocukları 23 yaşındaki Thomas Haesslich, bu yıl ikinci kez Alanya'ya gelerek, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Alanya'ya ilk geldikleri gün ilçeye aşık olduklarını belirten Alman çift, 20 yıldır her yıl Alanya'ya tatile geldiklerini söyledi.
Bu yıl ilk tatillerine Mayıs ayında gelen Alman aile, buradaki iklimi başka hiçbir yerde bulamadıkları için Alanya'yı tercih ettiklerini dile getirdi. Alanya'daki insanların misafirperver olduklarını aktaran aileye, Başkan Adem Murat Yücel ilçeyi simgeleyen tarihi Kızılkule heykeli hediye etti.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.