Altınları çalan zanlı yakalandı

Cem ULUCAN / AYDIN, () - AYDIN'da, bir otomobilden yaklaşık 40 bin lira değerindeki altını çalarak kaçan 14 yaşındaki O.G., kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı. Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi...

28 Mart 2015 Cumartesi 22:38
Altınları çalan zanlı yakalandı






Cem ULUCAN / AYDIN, () - AYDIN'da, bir otomobilden yaklaşık 40 bin lira değerindeki altını çalarak kaçan 14 yaşındaki O.G., kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi otoparkında meydana geldi. Hastanede yatan bir yakınını ziyarete gelen Nedim Kaymakçı, 09 AN 964 plakalı otomobilini park ettiği yere geldiğinde kapısının açılmış olduğunu gördü. Kaymakçı otomobilinde bulunan altınlarının çalındığını fark edince durumu polise bildirdi.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmada altınları çalanın 14 yaşındaki O.G. olduğunu belirledi. Ekipler, hastaneye yaklaşık 300 metre mesafede gördükleri O.G.'yi kovalamaca sonunda Kurtuluş Mahallesi 2014 sokakta yakalamayı başardı. O.G.'nin yapılan üst aramasında, otomobilden çalındığı tespit edilen 300 lira nakit para ile 40 bin TL değerinde 10 adet bilezik, 2 adet küpe, bir adet gerdanlık ve bir adet cumhuriyet altını ele geçirildi. 

14 YAŞINDA 144 DOSYASI VAR

Benzer suçlardan daha öncede gözaltına alınan O.G.'nin, yapılan sorgusunda Güzelhisar Mahallesi, 7 Eylül Caddesi'nde de başka bir otomobilden hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen O.G.'nin hakkında hırsızlık suçundan 144 adet dosya olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.