Alzheimer hastası 2 gündür kayıp

MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, tıraş olmak için evden ayrılan ve yaklaşık 2 gündür kendisinden haber alınamayan 58 yaşındaki İsmail İkiz'i bulmak için AFAD ekipleri çalışma başlattı. Salihli'nin Karapınar Mahallesi'nde yaşayan...

29 Mayıs 2015 Cuma 23:21
Alzheimer hastası 2 gündür kayıp






MANİSA'nın Salihli İlçesi'nde, tıraş olmak için evden ayrılan ve yaklaşık 2 gündür kendisinden haber alınamayan 58 yaşındaki İsmail İkiz'i bulmak için AFAD ekipleri çalışma başlattı.
Salihli'nin Karapınar Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası İsmail İkiz, dün sabah saatlerinde tıraş olmak için evinden çıktı. Yaya olarak 3 kilometre uzaklıkta bulunan Emirhacılı Mahallesi'ne giden İkiz, buradan ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu. Aile, İkiz'in gece saatlerinde eve gelmemesi üzerine durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma, Emirhacılı, Çökelek ve diğer yakın mahallelerde de yaptığı arama sonucu İkiz'i bulamayınca durum, Manisa AFAD ekiplerine bildirildi. Karapınar Mahallesi'ne gelen AFAD ekipleri 5 kişilik ekiple bölgede arama yaptı. Arama çalışmalarına mahalle imamı İlyas Erdul'un çağrısı üzerine toplanan çok sayıda mahalle sakini de destek verdi. Uzun süren arama çalışmalarına rağmen evli ve 1 çocuk babası İkiz'in bulunamaması üzerine ve havanın da kararmasıyla arama çalışmaları sonlandırıldı.
İkiz'in kullandığı ve kapalı olan cep telefonunun sinyalinden en son nerede konuşma yaptığına dair bilgi alabilmek için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile temasa geçildiği öğrenildi. İkiz'i arama çalışmalarının ilgili kurumdan gelecek olan cevaba göre gece de devam edebileceği öğrenildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.