Ameliyatla Ayrılan Siyam İkizlere Ziyaretçi Akını

Mücahit YOLCU / KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta doğduktan sonra ameliyatla ayrılan siyam ikizi Esmanur ile Semanur Solak, ilgi odağı oldu. Siyam ikizlerin evi ziyaretçi akınına uğruyor. 30 Ekim'de yapışık olaırak dünyaya gelen ve Sütçü...

04 Kasım 2014 Salı 15:29
Ameliyatla Ayrılan Siyam İkizlere Ziyaretçi Akını






Mücahit YOLCU / KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta doğduktan sonra ameliyatla ayrılan siyam ikizi Esmanur ile Semanur Solak, ilgi odağı oldu. Siyam ikizlerin evi ziyaretçi akınına uğruyor.
30 Ekim'de yapışık olaırak dünyaya gelen ve Sütçü İmam Üniversitesi'nde gerçekleştirilen başarını operasyonla birbirinden ayrılan Feyzullah ve Havva Solak çiftinin kız bebekleri Esmanur ve Semanur'un sağlıklarına kavuşması, mahallede sevinçle karşılandı. Komşularının ziyaret ettiği Solak çiftinin evini son olarak merkez Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Büyükdereli ziyaret etti. İkiz bebeklere içerisinde giyecek, mama, biberon, battaniye, puset ve oyuncakların yer aldığı paket hediye eden Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Büyükdereli, ihtiyaç olduğu sürece ikiz bebeklerin yanında olacaklarını belirtti. 

4 kız babası işçi Feyzullah Solak, kendilerine yapılan ziyaretlerle mutlu olduklarını ifade ederek, "Çok mutluyuz. Allah razı olsun bizi ziyaret ediyorlar. Çok şükür bebeklerimizin sağlıkları çok iyi" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.