Amerikan Şirketler Derneği 10. Yıldönümü Gala Gecesi Yapıldı

AMERİKAN Şirketler Derneği, 10. kuruluş yıldönümünü, ABD Ticaret Bakanı Penny Pritzker'in katıldığı bir galayla kutladı. Taksim Ritz Carlton Otel 'de düzenlenen 10. Yıldönümü Gala Gecesi'ne, Amerikan Ticaret Bakanı Penny Pritzker'in...

01 Ekim 2014 Çarşamba 00:23
Amerikan Şirketler Derneği 10. Yıldönümü Gala Gecesi Yapıldı






AMERİKAN Şirketler Derneği, 10. kuruluş yıldönümünü, ABD Ticaret Bakanı Penny Pritzker'in katıldığı bir galayla kutladı.

Taksim Ritz Carlton Otel 'de düzenlenen 10. Yıldönümü Gala Gecesi'ne, Amerikan Ticaret Bakanı Penny Pritzker'in yanı sıra Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı İlker Aycı ve ABD'nin önde gelen firmalarının CEO'ları ile Türk iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Düzenlenen yemekli program sırasında, Penny Pritzker, İlker Aycı ve Amerikan Şirketler Derneği Başkanı Serra Akçaoğlu birer konuşma yaptı.

Tamamı İngilizce olarak yapılan konuşmalarda, derneğin, Türkiye'de toplamda 50 milyar doların üzerinde yatırımları olan, bugüne kadar 61 bin kişinin üzerinde istihdam yaratan ve her yıl 7.4 milyar liranın üzerinde vergi ödemekte olan 110 Amerikan şirketini temsil ettiği vurgulandı. Konuşmalarda, 2004 yılında temelleri atılan Amerikan Şirketler Derneği'nin, iki ülke arasındaki ikili ticaretin ve yatırımların daha da geliştirilmesi amacıyla çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.