Anadolu Partisi kadınlara tohum dağıttı

Ayşenur YAMAN/DÜZCE, () - DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde Anadolu Partisi, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara maydanoz, domates ve kabak tohumu dağıttı. Anadolu Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı'nda, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle...

08 Mart 2015 Pazar 13:42
Anadolu Partisi kadınlara tohum dağıttı






Ayşenur YAMAN/DÜZCE, () - DÜZCE'nin Akçakoca İlçesi'nde Anadolu Partisi, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara maydanoz, domates ve kabak tohumu dağıttı.
Anadolu Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığı'nda, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltıya partili kadınlar katıldı. Anadolu Partisi İl Başkanı Handan Şengün kahvaltının ardından kadınlara paketlerin içerisinde domates, maydanoz ve kabak tohumu dağıttı. Handan Şengün üreten Türkiye için yola çıktıklarını belirterek, "Hanımlarımızı tüketen değil, üreten topluma kazandırmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.