Ankara'da servis araçları çarpıştı, 6 yaralı var

Ankara'da iki servis aracının çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Servis aracında sıkışan iki kadın itfaiye ekiplerinin çabasıyla kurtarıldı.

06 Haziran 2016 Pazartesi 21:47
Ankara'da servis araçları çarpıştı, 6 yaralı var






Ankara'da servis araçları çarpıştı, 6 yaralı var


Ankara'da iki servis aracının çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Servis aracında sıkışan iki kadın itfaiye ekiplerinin çabasıyla kurtarıldı.

Son Dakika Ankara, Kaza, saat 18.45 sıralarında Çankaya Çukurambar'da 1429. Cadde ile Budapeşte Caddesinin kesiştığı kavşakta meydana geldi. Kavşakta Sabri S. idaresinde ki 06 C 1170 plakalı boş servis otobüsü ile özel bir kreş-anaokulunun öğretmen ve personelini taşıyan Fatih H. Yönetiminde ki 06 FB 0222 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki servis aracı da yan yatarken, içerisinde bulunanlar yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazayı duyarak olay yerine koşan kazazedelerin yakınları ise gözyaşları arasında kurtarma çalışmalarını izledi. Olay yerinde bulunan yaralılar ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

SERVİS MİNİBÜSÜNDE SIKIŞTILAR

Çarpmanın etkisiyle devrilen servis minibüsünde sıkışan iki kadın için itfaiye ve sağlık ekipleri seferber oldu. Kaza sonrasında bir vatandaşın araç içine girerek yaralılara yardımcı olması dikkat çekti. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından sıkıştıkları yerlerden kurtarılan yaralılar hastanelere sevk edildi.

ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİLER

Çevre sakinleri kavşakta sürekli kaza yaşandığını belirterek gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Pazar günü de ölümlü kaza olduğunu söyleyen bir vatandaş herkesin başvuruda bulunduğunu ve artık kazalara çözüm bulunmasını istedi.
Kurtarma çalışmaları sırasında firma sahibi olduklarını söyleyen bazı kişiler ise basın mensuplarının çekim yapmasını engellemeye çalışarak kimlik göstermelerini istedi. Basın mensupları ile bu kişiler arasında kısa süreli arbede çıkarken, olay yerinde bulunan polisler ve vatandaşlar duruma müdahale ederek kişileri uzaklaştırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 
Son Güncelleme: 06.06.2016 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.