Ankaragücü yöneticileri serbest bırakıldı

Ankaragücü- Amedspor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle gözaltına alınan 5 kişi ile ifade vermek üzere adliyeye çağrılan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner serbest bırakıldı.

27 Nisan 2016 Çarşamba 19:44
Ankaragücü yöneticileri serbest bırakıldı






Ankaragücü yöneticileri serbest bırakıldı

Ankara'da 24 Nisan Pazar günü oynanan Ankaragücü- Amedspor karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle gözaltına alınan 5 kişi ile ifade vermek üzere adliyeye çağrılan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner serbest bırakıldı.
Başkent'te 24 Nisan Pazar günü Ankaragücü- Amedspor arasında oynan maçta Amedsporlu yöneticilerin darp edilmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada ilk olarak 6 kişi gözaltına alındı.

Adliyeye çıkarılan bu kişiler serbest bırakıldı. Sürdürülen soruşturma kapsamında bugün de 5 kişi gözaltına alınırken, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'de ifade vermek üzere adliyeye çağrıldı.

Savcılıkça ifadeleri alınan 5 kişi nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol talebi ile serbest bırakıldı. Savcılıkça ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk edilen Başkan Yiğiner de serbest bırakıldı.



 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.