Antalya'da 'en sıcak gün' (4)

TURİSTLERE BUZLU SERİNLİK Yılın en sıcak gününü yaşayan Antalya'da sıcaklara ne deniz ne de havuz çare olmadı, tatilciler serinliği ancak otellerde animasyon ekiplerinin küçük buz şakalarında buldu. Antalya'nın dünyaca ünlü turizm...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 17:11
Antalya'da 'en sıcak gün' (4)






TURİSTLERE BUZLU SERİNLİK
Yılın en sıcak gününü yaşayan Antalya'da sıcaklara ne deniz ne de havuz çare olmadı, tatilciler serinliği ancak otellerde animasyon ekiplerinin küçük buz şakalarında buldu. Antalya'nın dünyaca ünlü turizm bölgesi Lara'da bulunan 5 yıldızlı bir otelde animatörler öğle saatleriyle birlikte kızgın güneşin altında sereserpe bronzlaşmaya çalışan misafirlerini serinletmek için havuza attı. Havuzun serinliği yeterli olmadığı anlarda devreye buz küpleri girdi. Sıcaktan bunalan turistler ancak buz dolu kovalardan boşaltılan sularla serinledi. Üstüne dökülen buzlarla serinleyen tatilcilerden Slovak Michaela Dusana, sıcaklarını kendisini rahatsız etmediğini aksine her şeyin mükemmel olduğunu söyledi, buz dolu bir kovanın üzerine boşalmasıyla kısa süreli bir şok yaşadığını söyledi.
Titanic Lara Resort Genel Müdürü Hediye Çete ise Ağustos ayına yüzde 100 doluluk oranlarıyla başladıklarını söyledi. Ancak Ağustos ayının Antalya için aşırı sıcak ve yüksek nem demek olduğunu aktaran Çete, "Sahilde soğuk karpuz, buzlu havlu servisimiz, havuz başında ise buzlarla misafirlerimizi mümkün olduğunca serinletmeye çalışıyoruz. Sıcaktan onlar memnun biz memnunuz her hangi bir sıkıntı yaşamıyoruz" diye konuştu.

TATİLCİLER SUDAN ÇIKMADI
Kemer İlçesi'nde yerli ve yabancı tatilciler yüksek sıcaklık nedeniyle kaldıkları otellerdeki havuzlardan çıkmadı. Otel yönetimleri tatilcileri serinletmek için çeşitli etkinlikler düzenledi. Özellikle buz partileri en çok tercih edilen aktiviteler oldu. Havuzları dolduran tatilciler buz kalıplarıyla serinlemeye çalıştı. Havuzda içecek de ikram edilen tatilciler, müzik eşliğinde eğlendi. Çeşitli oyunlar da oynayan tatilciler gün boyu suda kalmayı tercih etti.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.