Aquapar'ta feci ölüm: 10 yaşındaki Tanzel boğularak can verdi

Yaz aylarının çocuklar ve gençler için vazgeçilmez eğlencesi su kaydırağı can aldı. Muğla Bodrum'da 10 yaşındaki Tanzel Tuna Şendil kaydırak havuzunda boğuldu...

05 Ağustos 2015 Çarşamba 03:32
Aquapar'ta feci ölüm: 10 yaşındaki Tanzel boğularak can verdi






Aquapar'ta feci ölüm: 10 yaşındaki Tanzel boğularak can verdi

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir aquaparka annesi ile beraber eğlenmeye giden 10 yaşındaki çocuk su kaydırağından kaydığı havuzda boğularak öldü.

Bodrum’da bulunan bir aquaparka annesi ile beraber eğlenmeye giden 10 yaşındaki Tanzel Tuna Şendil kaydıraklı havuzun içerisinde boğularak öldü.

Öğlen saatlerinde annesi ile birlikte kaydıraklı havuzun başına giden Şendil birkaç kez kaydığı su kaydırağının ardından havuzda hareketsiz olduğu gören vatandaşlar 10 yaşındaki çocuğu sudan çıkardı. aquaparkda bulunan doktor tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çocuğun ağzından çıkan su nedeniyle boğuldu idea edildi. Olay yerine çağrılan ambulansla Bodrum Acı Badem Hastanesi!ne kaldırılan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yüzmeyi çok iyi bildiği öğrenilen Şendil'in cesedi ölüm nedenini tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan eğlenmeye gelen yerli ve yabancı turistler aquaparkdan çıkarıldı. Eğlenceye kapatılan aquaparkda olay yeri inceleme ekipleri ve savcılık inceleme yaptı. Olayla ilgili su parkından çalışan 4 kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Son Güncelleme: 05.08.2015 03:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.