Aranan 427 Kişi Polise Takıldı

Mehmet CANDAN/ İZMİR, () - İZMİR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, son bir haftada kent merkezinde, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda hakkında arama kararı bulunan toplam 427 kişi yakalandı. İzmir Emniyet...

21 Ekim 2014 Salı 22:57
Aranan 427 Kişi Polise Takıldı






Mehmet CANDAN/ İZMİR, () - İZMİR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, son bir haftada kent merkezinde, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda hakkında arama kararı bulunan toplam 427 kişi yakalandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve sivil ekiplerin son bir hafta içinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, bin 203 araç ile 23 bin 373 kişi kontrolden geçirildi. Bu kişilerden çeşitli suçlara karıştıkları gerekçesiyle hakkında arama kararı bulunan 427 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca, suçüstü olarak ve parmak iziyle güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkılarak 5 kişinin yakalandığı bildirildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.