Arçelik 10’uncu kez Türkiye’nin En Sevilen Markası seçildi

- Arçelik Türkiye Genel Müdürü Dinçer: - "Arçelik’i kalbine koyan değerli tüketicilerimize ve işini tutkuyla yaparak bu başarıya imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim"

08 Kasım 2017 Çarşamba 13:54
Arçelik 10’uncu kez Türkiye’nin En Sevilen Markası seçildi






İSTANBUL (AA) - Arçelik, MediaCat-Ipsos iş birliğiyle yapılan "Türkiye’nin Lovemark’ları 2017" araştırmasında beyaz eşya kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası seçildi. Arçelik, 10 yıldır yapılan araştırmada her yıl "Lovemark" seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Arçelik açıklamasına göre, Arçelik, MediaCat-Ipsos iş birliğiyle yapılan "Türkiye’nin Lovemark’ları 2017" araştırmasında beyaz eşya kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası seçildi.

Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, "Türkiye’nin en sevilen beyaz eşya markası olmamızı sağlayan unsurların başında, tüketicilerimizle kurduğumuz kıymetli bağ ve sağladığımız güven geliyor. Arçelik markamızla, en yeni teknolojiyi, en iyi tasarımlarla harmanlayarak, tüketicilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmeti sunuyoruz. Daha iyi bir gelecek için tüketicilerimizden aldığımız güçle, her gün şevkle, azimle çalışıyoruz.

Türkiye’nin en yaygın bayi ve servis ağına sahibiz. Çağdaş perakendecilik anlayışı ile hizmet kalitemizi en üst noktada tutuyoruz. Bizi 10 yıl üst üste ‘lovemark” seçerek Arçelik’i kalbine koyan değerli tüketicilerimize ve işini tutkuyla yaparak bu başarıya imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Tüketicimizin takdiri bizlere daha da iyilerini yapmamız için cesaret veriyor. İşimizi aşkla yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Lovemark" ödülünü, Arçelik adına şirketin Türkiye Pazarlama AŞ. Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi aldı. Tüfekçi, Arçelik’in geride bıraktığı 62 yılda müşterilerine birçok ilki ve yeniliği yaşattığını kaydetti.

"Türkiye’nin Lovemark’ları 2017 Araştırması”na 15-55 yaş aralığında 3 bin 14 kişi katıldı. 22 kategoride Türkiye’nin gönülden bağlı olduğu markalar belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.