Ardahan’da Gazilere Bayram Hediyesi Kaban

CUMHURİYET'İN 91'inci yılı etkinlikleri kapsamında Ardahan’da düzenlenen törenlerde Vali Ahmet Deniz, 37 gaziye kışlık kaban hediye etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ilk olarak, Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:20
Ardahan’da Gazilere Bayram Hediyesi Kaban






CUMHURİYET'İN 91'inci yılı etkinlikleri kapsamında Ardahan’da düzenlenen törenlerde Vali Ahmet Deniz, 37 gaziye kışlık kaban hediye etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ilk olarak, Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdem Kargın ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un Atatürk anıtına çelenk sunmalarıyla başladı. Kongre Caddesi’nde devam eden törende konuşan Vali Ahmet Deniz, "Milletimizin bu onurlu mücadelesi, birçok mazlum millet için de örnek olmuştur" dedi.
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ardahan’da 37 gaziye kışlık kaban hediye edildi. Makamında kabul ettiği gazilere kabanlarını giydiren Vali Deniz, “Aziz vatanın geleceği için canlarını ortaya koyan ve bu uğurda canını hiçe sayan gazilerimizin bizim gönlümüzdeki yeri çok büyüktür. Bugün de bayram olması nedeniyle gazilerimize bir hediye anlamında kışlık kaban hediye edelim istedik. Sonuçta burası kış memleketi, gazilerimiz üşümesin" dedi.
BAYRAK TAŞIYAN ÇOCUKLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Muş'ta düzenlenen Cumuriyet Bayramı etkinlikleri kapmasında ise İstasyon Caddesi'ndeki törenlerde dev Türk bayrağı taşıyan askerlere çocuklar da omuz verdi. Çocuklar, asker ağabeyleri ile birlikte, bayrağı tutarak, protokolü selamladılar. Çocukların bayrak sevgisi Vali Vedat Büyükersoy'un da hoşuna gitti. Çocukların asker ile birlikte protokolü selamlaması büyük alkış aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.