Arkas Holding'in oyun tabanlı öğrenme platformu 8 ödül kazandı

- Arkas Holding'in oyun tabanlı öğrenme platformu A Game, Stevie Awards'tan 8 ödül kazandı

02 Ekim 2017 Pazartesi 14:04
Arkas Holding'in oyun tabanlı öğrenme platformu 8 ödül kazandı






İSTANBUL (AA) - Arkas Holding'in oyun tabanlı öğrenme platformu A Game, Stevie Awards organizasyonunda 8 ayrı ödüle layık görüldü.

Arkas Holding açıklamasına göre, Holdingin sunduğu tüm hizmetlerin ve stratejik önceliklerinin bilinmesi, iş süreçlerindeki risk ve fırsatların öğrenilmesi, Arkas çalışma kültürünün oyun ortamında gösterilerek çalışanlara aktarılmasını sağlayan A Game, Stevie Awardstan 8 ödül kazandı.

Oyun tabanlı öğrenme platformu A Game, "Yılın En Yaratıcı Departmanı" ile altın, "Yılın En Yaratıcı Proje Takımı" ile gümüş ve "İnsan Kaynakları" kategorisinde de 2 bronz ödülün sahibi oldu.

A Game ayrıca, "Gelişim ve Öğrenmede Başarı", "Yılın En İyi Çalışan İlişkileri Çözümü", "Yılın En İyi Eğitim Ekibi" ve "Yılın En İyi İnsan Kaynakları Ekibi" ödüllerine de layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arkas Holding İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Şengül Atalay, yıllar önce çalışanlarına işleri daha kısa zamanda öğretebilmenin ve birikimlerini gelecek nesillere aktarabilmenin yolunu aradıklarını aktararak, böylece Arkas Akademi'nin temellerini attıklarını kaydetti.

Hayallerinin, her zaman pratik ve en kolay öğrenmeyi sağlayabilme üzerine olduğunu vurgulayan Atalay, şunları ifade etti:

"Zaman geçti teknoloji daha çok hayatımıza girdi. Artık karşımızda kısa zamanda, sıkılmadan her şeyi bilmek isteyen yepyeni bir nesil vardı. İşte bu aşamada hep hayalini kurduğum, işimizi daha keyifli ve yaratıcı bir şekilde öğretebilme platformu olan A Game'i hayata geçirdik. İşe uyumu hızlandırmaya ve bunu eğlenceli bir şekilde yapabilmeye başladık. Bilgi portalımız Arkpedia'ya ziyareti artırmak için çalışanlarımıza 'Portal'a gir soruyu bil' yarışması düzenleyerek A Game'i oynattık. Böylece hem Arkpedia'yı hem A Game'i tanıttık. A Game sürevenimiz iş dünyasının en prestijli uluslararası ödüllerinde Stevie'den 8 ödüle layık görüldü. Çok gururluyuz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.