Artvin'de kadına şiddete karşı dilek feneri uçurdular

Adem GÜNGÖR/ARTVİN, () – CHP Artvin İl Kadın Kolları başkanlığı üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gökyüzüne dilek feneri bıraktı. Dünyann en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’ye gündüz saatlerinde...

08 Mart 2015 Pazar 20:46
Artvin'de kadına şiddete karşı dilek feneri uçurdular






Adem GÜNGÖR/ARTVİN, () – CHP Artvin İl Kadın Kolları başkanlığı üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gökyüzüne dilek feneri bıraktı.
Dünyann en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’ye gündüz saatlerinde 200 fidan diken CHP’li kadınlar, akşam saatlerinde de dilek balonlarını uçurmak için yine Atatepe’de buluştu. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kurul, “2015 yılının Türkiyesi’nde kadına şiddetin yoğun olduğu dönemde, CHP’li kadınlar olarak bir farkındalık yaratmak istedik. ‘Kadına şiddete hayır’ dileğiyle 50 dilek balonunu Atatepe’de, Atamızın huzurunda gökyüzüne uçurduk” dedi.

CHP Artvin İl Başkanı Yücel Kurt ise, “Ülkemiz ve tüm dünyadaki emekçi ve Cumhuriyetçi kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Geleceğinden endişe etmeyen kadınlarımızın olduğu bir ülke diliyorum” ifadesini kullandı.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.