Atam ailesinin 40 günlük ikizlerin sütü yok (2)

ASUMAN İLE YAĞMUR'A YARDIM ELİ UZANDI Adana'da elektriği ve suyu kesik, tek odalı evde anne Vicdan Özkılıç ile yaşam mücadelesi veren 40 günlük ikizler Asuman ve Yağmur'a hayırseverler, süt, mama, bebek bezi ve kıyafet gönderdi. Adana...

26 Mart 2015 Perşembe 18:18
Atam ailesinin 40 günlük ikizlerin sütü yok (2)






ASUMAN İLE YAĞMUR'A YARDIM ELİ UZANDI
Adana'da elektriği ve suyu kesik, tek odalı evde anne Vicdan Özkılıç ile yaşam mücadelesi veren 40 günlük ikizler Asuman ve Yağmur'a hayırseverler, süt, mama, bebek bezi ve kıyafet gönderdi. Adana Valisi Mustafa Büyük'ün de talimatı doğrultusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı birer ekip göndererek anne Vicdan Özkılıç ile ikizlerinin yaşam şartlarını inceledi. Valilik yetkilileri, anne Vicdan Özkılıç'a çocuk başına nakdi yardımı yapılacağını açıkladı.
'ÇOCUKLARIMIN KARNI DOYUYOR'

Vatandaşlar da Vicdan Özkılıç'ın yardım çağrılarına kayıtsız kalmadı. Çok sayıda vatandaş Asuman ve Yağmur'a çocuk bezi, süt, mama, çocuk arabası ve kıyafet gönderdi. Türk Kızılayı Adana Şubesi de aileye acil ihtiyaçları olan gıda, giysi, temizlik ve hijyen malzemelerinden oluşan yardım paketleri getirdi. Anne Vicdan Özkılıç, kendilerine yardım eli uzatanlara teşekkür ederken, "Çok şükür çocuklarımın karnı doydu. Keyifleri yerine geldi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.