Av Tüfeğiyle İntihar Etti

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 61 yaşındaki Muharrem Konçar, başına av tüfeğiyle ateş edip yaşamına son verdi. Olay, Örnekköy Semti 6601 Sokak numara 88'de bugün saat 13.00 sıralarında meydana...

26 Kasım 2014 Çarşamba 16:17
Av Tüfeğiyle İntihar Etti






İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren 61 yaşındaki Muharrem Konçar, başına av tüfeğiyle ateş edip yaşamına son verdi.
Olay, Örnekköy Semti 6601 Sokak numara 88'de bugün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Muharrem Konçar, evindeki av tüfeğiyle bahçeye çıkıp başına ateş etti. Silah sesi üzerine dışarıya çıkan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri evli ve 4 çocuk babası Konçar'ın, olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Konçar'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.