Avaşin-Basyan'da saldırı hazırlığındaki teröristlere hava harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatında saldırı hazırlığındaki 3 teröristle Doçka uçaksavar mevzisi ve barınak imha edildi.

10 Temmuz 2017 Pazartesi 17:07
Avaşin-Basyan'da saldırı hazırlığındaki teröristlere hava harekatı






ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesine düzenlenen hava harekatında saldırı hazırlığındaki üç terörist etkisiz hale getirilirken Doçka uçaksavar mevzisi ve barınak imha edildi.

TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, alınan anlık istihbarat üzerine Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesindeki bölücü terör örgütüne ait hedeflere hava harekatı düzenlendi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçakları, eylem hazırlığındaki üç teröristi etkisiz hale getirirken bir Doçka uçaksavar mevzisi ile barınağı imha etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.