Avrupalı öğrenciler hayallerini Beyşehir Gölü’ne bıraktı

AVRUPA'nin çeşitli ülkelerinden Avrupa Birliği Comenius projesi kapsamında Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne gelen öğrenci ve öğretmenler, yat gezisinde hayallerini kaleme alıp, yazdıkları mektubu Beyşehir Gölü sularına bıraktı. AB Comenius...

30 Nisan 2015 Perşembe 16:38
Avrupalı öğrenciler hayallerini Beyşehir Gölü’ne bıraktı






AVRUPA'nin çeşitli ülkelerinden Avrupa Birliği Comenius projesi kapsamında Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne gelen öğrenci ve öğretmenler, yat gezisinde hayallerini kaleme alıp, yazdıkları mektubu Beyşehir Gölü sularına bıraktı.
AB Comenius projesi kapsamında Türkiye'ye gelen öğrenci ve öğretmenler, Konya'nın Beyşehir İlçesi'ni ziyaret etti. İlçedeki tarihi ve turistlik alanları gezen grup, Beyşehir Gölü'nde düzenlenen yat turuna da katıldı. Yat gezisi sırasında hayallerini kaleme alan öğrenci ve öğretmenler yazdıkları mektupları cam bir kavanoz içerisinde gölün sularına bıraktı.
Beyşehir Belediye Başkanı AK Partili Murat Özaltun, şunları söyledi:
''Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden ilçemize gelen öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Her öğrencimizden bir mektup yazmasını istedik. Yazılan mektuplardan bazılarını birlikte okuduk. Gördük ki çocuklarımız savaşın olmadığı, huzur, güven ve barışın hakim olduğu bir dünya istiyorlar. Yazdıkları bu mektupları cam şişelere koyarak Beyşehir Gölü’nün derin sularına bıraktık. Ayrıca yapılan bu organizasyon ile bu çocuklarımızın her zaman Beyşehir’i hatırlamasını ve anlatmasını istedik. Çocuklarımızın hayalleri gerçek olması dileklerimiz ile geleceğe yazdıkları mektupları suya bıraktık" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.