Aysu Baceoğlu Ve Fulden Uras Börek Açtı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - BU yıl 5'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nı (YÖREX) gezen eski manken ve şarkıcı Aysu Baceoğlu ile Fulden Uras, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) standında serpme börek açtı. Antalya Expo Center'daki...

23 Ekim 2014 Perşembe 17:42
Aysu Baceoğlu Ve Fulden Uras Börek Açtı






İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - BU yıl 5'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nı (YÖREX) gezen eski manken ve şarkıcı Aysu Baceoğlu ile Fulden Uras, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) standında serpme börek açtı.
Antalya Expo Center'daki YÖREX'i gezen eski manken ve şarkıcı Aysu Baceoğlu ile Fulden Uras ATSO standında Antalya usulü serpme börek yapılışını izledi. Hamuru ellerine alan ikili, ustanın tarifiyle böreği açtı. Başarıyla açtıkları böreği pişiren Baceoğlu ve Uras kendi elleriyle yaptıkları böreği afiyetle yedi. Evinde yemek yaptığını fakat hamur işinden anlamadığını belirten Baceoğlu, "Ev içerisinde yemek yaparım fakat hamur işi yapamam. Çok iyi yemek yerim, hamur işine bayılırım. Yapma görevi annemin" dedi. Fulden Uras'ta pilavdan başka bir yemek yapamadığını gülerek söyledi.

Ardından fuar alanındaki diğer stantları dolaşan Baceoğlu ve Uras ziyaretçilerin sevgi seli ile karşılaştı. Sivas standına uğrayan Aysu Baceoğlu burada eline saz alarak Sivas türküsünü söyledi. Uras ise bu sırada Döşemealtı standında halı tezgahına oturarak Döşemealtı halısı dokudu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.