Azra Bebek, Van Depreminin 3'üncü Yılında Babasının Mezarında

VAN'da 3 yıl önce meydana gelen depremde 14 günlükken enkaz altından çıkarılarak 'mucize kurtuluşun' simgesi olan Azra bebek, yakınları ile birlikte felakette yitirdiği babası Sinan Karaduman'ın mezarını ziyarete götürüldü. Aile...

23 Ekim 2014 Perşembe 15:12
Azra Bebek, Van Depreminin 3'üncü Yılında Babasının Mezarında






VAN'da 3 yıl önce meydana gelen depremde 14 günlükken enkaz altından çıkarılarak 'mucize kurtuluşun' simgesi olan Azra bebek, yakınları ile birlikte felakette yitirdiği babası Sinan Karaduman'ın mezarını ziyarete götürüldü. Aile fertleri büyük üzüntü yaşarken, minik Azra, babasının mezarı başında kuzeni ile birlikte oyun oynadı.
Van'da 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen Richter ölçeğine göre, 7.2 büyüklüğündeki depreme henüz 14 günlükken yakalanan ve Erciş'te çöken apartmanın enkazından kurtarılan Azra Karaduman, yakınları ile mezarlığa getirildi. Depremin 3'üncü yıldönümü nedeni ile Karaduman ailesi, felakette ölen Sinan Karaduman'ın mezarını depremin olduğu saat 13.41'de ziyaret etti. Ziyarette minik Azra'nın annesi Semiha Karaduman, babaannesi Gülsade Karaduman, kardeşi İsmail Karaduman ile Sinan Karaduman'ın kız kardeşleri Hatice Özbucak ve Zehra Akkaş ile kızı Hüma Akkaş yer aldı. Karaduman ailesi olayda kaybettikleri oğullarının mezarı başında dua etti.
Anne Gülsade Karaduman, mezar başında Yasin okudu. Yakınlarının bir hayli üzgün oldukları görüldü. Siyah kıyafetler giydirilen 3 yaşındaki Azra, babasının mezarı başında kuzeni Hüma Akkaş ile oyun oynadı. Bir süre mezarlıkta kalan aile üyeleri açıklama yapmadı. 23 Ekim 2011 depremine Van Erciş'te oturdukları apartmanda yakalanan Karaduman ailesinden, minik Azra ile birlikte annesi Semiha, dedesi Ahmet, babaannesi Gülsade Karaduman kurtarılmış, minik Azra'nın babası Sinan Karaduman ise kurtarılamamıştı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.