Babasını mezarı başında intihar etti

ÖDEMİŞ (İzmir), () - İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde 29 yaşındaki İbrahim Çetin, babasının mezarı başındaki ağaca kendisini telle asarak intihar etti. Sıhhi tesisatçılık yapan evli, üç çocuk babası İbrahim Çetin, dün saat 19.00...

30 Mayıs 2015 Cumartesi 15:56
Babasını mezarı başında intihar etti






ÖDEMİŞ (İzmir), () - İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde 29 yaşındaki İbrahim Çetin, babasının mezarı başındaki ağaca kendisini telle asarak intihar etti.
Sıhhi tesisatçılık yapan evli, üç çocuk babası İbrahim Çetin, dün saat 19.00 sıralarında yakınlarını ve arkadaşlarını telefonla arayıp, hellalleşti. Arkadaşları, son zamanlarda hep intihar edeceğini söyleyen Çetin'in bu durumundan şüphelip, jandarmaya ihbarda bulundu. Jandarma, evine gitmediği ve ortalıklarda da görünmediği belirlenen Çetin'i aramaya başladı. Jandarma, Çetin'in Dedebebekler Mahallesi'ndeki babasının mezarına gitmiş olabileceğinden şüphelenip, kontrol ettiğinde acı gerçek ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, piyasaya olan borçları nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen Çetin'i babasının mezarı başındaki çınar ağacına telle asılı cesedini buldu. Çetin'in cesedi jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

FOTOĞRAF



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.