BACA GÖRÜNÜMLÜ BAZ İSTASYONLARINA TEPKİ

Cafer ZENGİN/KAYSERİ, () - KAYSERİ’de bazı GSM şirketleri, artan tepkilerin önüne geçmek için baca görünümlü baz istasyonları kurmaya başladı. Merkez Talas İlçesi Mevlana Mahallesi Muhtarı Ünal Dinçer, "Baca görüntüsü...

18 Aralık 2014 Perşembe 13:33
BACA GÖRÜNÜMLÜ BAZ İSTASYONLARINA TEPKİ






Cafer ZENGİN/KAYSERİ, () - KAYSERİ’de bazı GSM şirketleri, artan tepkilerin önüne geçmek için baca görünümlü baz istasyonları kurmaya başladı. Merkez Talas İlçesi Mevlana Mahallesi Muhtarı Ünal Dinçer, "Baca görüntüsü vererek milleti kandırmak istiyorlar ama bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.
Dikkat çekmeden baz istasyonlarını binaların çatılarına yerleştirmek için harekete geçen GSM firmalarının tercih ettikleri yeni yol  baca görünümlü istasyonlar olmaya başladı. Dışarıdan bakıldığınca baca görüntüsü verilen baz istasyonların sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Mevlana Mahallesi Muhtarı Ünal Dinçer, "Vatandaşlarımız bu durumdan şikayetçi. Geçtiğimiz gün de baca görünümlü baz istasyonu kurulduğunda, şirket yetkilileri ile mahallelilerimiz arasında tartışma çıktı. Baca görüntüsü vererek milleti kandırmak istiyorlar ama bu işin peşini bırakmayacağız. Biz mahallemizin ortasında baz istasyonu istemiyoruz. Halk sağlığı tehlikede. Kurulan istasyon okula da 50 metre mesafede. Bu kadar kolay kurulmamalı bu istasyonlar. Başta Kaymakamlık olmak üzere yetkili birimlere şikâyetlerimizi yaptık. Kanser vakalarının artmasından endişe ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.