Bağdat Caddesi'nde kamyon terörü: Direksiyon başında sara nöbeti geçirmiş

İstanbul'daki hafriyat kamyonu teröri Bağdat Caddesi'ne sıçradı. Sık sık meydana gelen ölümlü kazalarla adını duyuran ünlü markaların bulunduğu Bağdat Caddesi'ndeki son kazada bir kişi yaralandı. Kamyon sürücüsünün sara nöbeti geçirdiği ortaya çıktı.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 16:49
Bağdat Caddesi'nde kamyon terörü: Direksiyon başında sara nöbeti geçirmiş






Bağdat Caddesi'nde Hafriyat kamyonu terörü: Direksiyon başında sara nöbeti geçirmiş

İstanbul'daki hafriyat kamyonu teröri Bağdat Caddesi'ne sıçradı. Sık sık meydana gelen ölümlü kazalarla adını duyuran ünlü markaların bulunduğu Bağdat Caddesi'ndeki son kazada bir kişi yaralandı.


Kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Sara hastası olduğu iddia edilen Mustafa Yılmaz'ın kullandığı 34 ES 2607 plakalı hafriyat kamyonu henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün kontrolden çıkarak, orta şeritteki 34 RDU 64 plakalı otomobile çarptı. Harun Bilgir'in kullandığı otomobilin sağ tarafı kamyonun lastiklerinin altında ezilirken, kamyon, otomobili altında sürükleyerek yolun sol kısmındaki elektrik direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle elektrik direği caddeye devrildi. Kazada kamyon şoförü hafif şekilde yaralandı.

SARA NÖBETİ GEÇİRMİŞ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye geldi. Yaralı kamyon şoförü Mustafa Yılmaz ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk muayenede, sürücü Mustafa Yılmaz'ın seyir halindeyken sara krizi geçirdiği anlaşıldı. Sürücü hastanede tedavi altına alındı.

TRAFİK YARIM SAAT SONRA AÇILDI

İtfaiye ekipleri, devrilen elektrik direğini yol kenarına çekti. Hafriyat kamyonu da çarptığı yerden kaldırıldı. Otomobil ise çekici ile olay yerinden götürüldü.
Araç trafiğine kapanan Bağdat Caddesi, yaklaşık yarım saat sonra yeniden açıldı.
İstanbul Bağdat Caddesi Suadiye ışıklarda hafriyat kamyonu bir otomobile çarptı. Kamyon, otomobili sürüklerken bir de elektrik direğine çarparak devirdi. Devrilen direk yolu trafiğe kapattı. Kazada otomobildeki bir kişi yaralandı.



Yolda çok sayıda araca zarar veren harfiyat kamyonu güçlükle durabildi



Bağdat Caddesi'ndeki kazada harfiyat kamyonu yoldaki elektrik direkleri ile aydınlatma lambalarını devirdi



Kaza sırasında vatandaşlar büyük korku yaşadı

 
Son Güncelleme: 02.05.2016 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.