Bahçelievler'de tramvay yolunda meydana gelen kaza

Erhan TEKTEN - Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, () Tramvayın biçtiği otomobilden yaralı olarak çıkarılan 2 kişinin tedavisi sürüyor. İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışırken hızla gelen tramvayın altında kalıp ağır...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:38
Bahçelievler'de tramvay yolunda meydana gelen kaza







Erhan TEKTEN - Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL, () Tramvayın biçtiği otomobilden yaralı olarak çıkarılan 2 kişinin tedavisi sürüyor.


İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışırken hızla gelen tramvayın altında kalıp ağır hasar alan otomobildeki 2 CNN Türk çalışanının kaldırıldıkları hastanede tedavileri sürüyor. Kaza sırasında direksiyonda olduğu bildirilen Safiye Işıklı'nın bir ameliyatın ardından gözlem altında tutulduğu, hayati tehlikesinin olmadığı, Hüseyin Cem Öznurlular'ın sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.
Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde dün saat 18.30 sıralarında, Tramvay yolunda meydana gelen kazada söz konusu yolu kullanarak karşıya geçmeye çalışan 34 FU 7786 plakalı otomobile, o sırada Güngören istikametinde ilerleyen tramvay çarptı. Tramvayın metrelerce sürüklediği bu nedenle ağır hasarın meydana geldiği otomobilde sıkışıp kalan 2 kişi, itfaiye ekiplerinin çabasıyla çıkarıldı. Otomobilden yaralı olarak çıkarılıp Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Safiye Işıklı ile Hüseyin Cem Öznurlular'ın tedavileri sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.