Bakan Çavuşoğlu kadınlarla pasta kesti

Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Huzurevi'nde kalan kadınlarla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pasta kesti. Bakan Çavuşoğlu, huzurevinde lise son...

07 Mart 2015 Cumartesi 17:41
Bakan Çavuşoğlu kadınlarla pasta kesti






Teoman ERİŞ/ALANYA (Antalya), () - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Huzurevi'nde kalan kadınlarla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla pasta kesti. Bakan Çavuşoğlu, huzurevinde lise son sınıftaki İngilizce öğretmeni Nili Bilkur ile karşılaştı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da turizmciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla yapılacak toplantıya katılmak üzere 'GAP' adlı uçakla Alanya- Gazipaşa Havalimanı'na indi. Bakan Çavuşoğlu'nu burada Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve partililer karşıladı. Gazipaşa'da düzenlenen 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısına katılan Bakan Çavuşoğlu, burada partililerle bir süre sohbet etti.
Ardından Alanya'ya geçen Bakan Çavuşoğlu, Ak Parti'nin Mahmutlar Mahalle Teşkilatı'ndaki 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısına da katıldı. Bakan Çavuşoğlu, partisinin kurulduğu günden bu yana en etkin propaganda yöntemlerini kullandığını söyledi. Milletin oylarına sahip çıkmaları gerektiğini belirten Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "Çalışma yöntemimize göre sandık kurulları oluşturuyoruz. Toplam 9 kişi sadece seçim günü değil, seçim gününe kadar çalışmalarını aktif bir şekilde yapacak" dedi.
Toplantı çıkışında gazeteciler Bakan Çavuşoğlu'dan selfie (özçekim) talebinde bulundu. Bakan Çavuşoğlu gazetecilerin isteği üzerine onlarla selfie yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu daha sonra ilçe merkezindeki bir pastanede yapılan 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantısına katıldı. Burada konuşan Bakan Çavuşoğlu, "Gece gündüz çalışıyoruz. Bu gücü milletimizden alıyoruz. 7 Haziran'da mühür yine millette olacak. İnşallah milletimizden yine güç alacağız ve çalışmalarımıza devan edeceğiz. Asya, Afrika, Avrupa ve ABD'den Ak Parti'nin siyasi başarısını öğrenmek için geliyorlar. Seçim sürecinde seçmen listelerine sahip çıkmak bizim görevimizdir" diye konuştu.
Daha sonra eşi Hülya Çavuşoğlu ile birlikte Alanya Huzurevi'ni ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, burada kalan kadınlara çiçek ve hediyeler verdi. Bakan Çavuşoğlu burada, lise son sınıftaki İngilizce öğretmeni Nili Bilkur ile karşılaştı. Emekli olan Bilkur ile sohbet ederek fotoğraf çektiren Bakan Çavuşoğlu, huzurevi sakinleriyle 'Kadınlar Günü' için hazırlanan pastayı kesti.
Bakan Çavuşoğlu, daha sonra Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ALTSO) turizmciler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla düzenlenen toplantıya katıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.