Bakan Yıldız: Bol keseden atanların vaatlerine aldanmayın (2)

KAYSERİSPOR'U ZİYARET ETTİ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, PTT 1'inci Lig Şampiyonu Kayserispor'u Karpuzatan tesislerinde ziyaret ederek, futbolculara moral verdi. Tesislere gelişinde Bakan Yıldız’ı Kayserispor Kulüp Başkanı...

18 Nisan 2015 Cumartesi 17:59
Bakan Yıldız: Bol keseden atanların vaatlerine aldanmayın (2)






KAYSERİSPOR'U ZİYARET ETTİ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, PTT 1'inci Lig Şampiyonu Kayserispor'u Karpuzatan tesislerinde ziyaret ederek, futbolculara moral verdi. Tesislere gelişinde Bakan Yıldız’ı Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, Kulüp Yöneticisi Süleyman Hurma, teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar ve sarı kırmızılı futbolcular karşıladı. Kayserispor’a her türlü maddi ve manevi destek vereceklerini ifade eden Yıldız, şunları söyledi:

"Gelişen, büyüyen Kayseri’nin bütün sektörleriyle beraber gelişen yapının, küçülen değil, büyüyen sporu olur. Kayserispor da inşallah kentimizi süper ligde başarıyla temsil edecek. Biz bütün milletvekili arkadaşlarımızla, valimizde, belediye başkanımızla Kayserispor’a destek vereceğimizi söylemek istiyorum. Kazakistan’a Cumhurbaşkanımızla birlikte yaptığımız gezide, Kayserispor’un kupa maçını penaltı atışlarına kadar büyük bir heyecanla birlikte televizyondan izledim. O heyecanı ben de Astana’da bizzat yaşadım. Kayserispor için önemli olan kupadan ziyade, lig şampiyonluğudur. Her yönüyle Kayserispor’a desteğimizi artıracağımızı belirtmek istiyorum."
Bakan Yıldız, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’la ilgili sözlerinin Kayseri’de tepki çektiğinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:
“Sayın Başkanın bir takımı değil de şehri tavsiye açısından böyle söylemiş olacağına inanmak istiyorum. Federasyon Başkanı bütün takımlar karşısında eşit olmak zorundadır, tarafsızlığını yitirmeyecektir. Kayseri, Adana, İzmir, Antalya gibi bir şehirlerin süper ligde bir takıma ihtiyacı vardır, anlamında söylediğini düşünüyorum. Bu arada, gerek süper ligde, gerek PPT ligindeki bütün takımların başkanlarına, yönetimlerine, teknik direktörlerine ve futbolcularına centilmence bir sezon geçirmelerini diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.