Balıkesir'de 2 Bin Kişi Cumhuriyet İçin Yürüdü

Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, () - BALIKESİR'de, Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayına katılan yaklaşık iki bin kişi cumhuriyete sahip çıkmak için yürüdü. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle CHP'nin,...

29 Ekim 2014 Çarşamba 22:22
Balıkesir'de 2 Bin Kişi Cumhuriyet İçin Yürüdü






Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, () - BALIKESİR'de, Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen fener alayına katılan yaklaşık iki bin kişi cumhuriyete sahip çıkmak için yürüdü.
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle CHP'nin, düzenlediği fener alayına sivil toplum kuruluşları, ADD, BAÇEV, ÇYDD, İşçi Partisi (İP) üyeleri ve 2 bin civarında vatandaş katıldı. Balıkesir Tren Garı önünde başlayan fener alayına katılan vatandaşlar Gençlik Marşı, Andımız ve 10. Yıl Marşı'nı hep bir ağızdan söyledi. Ellerindeki bayraklar ve meşalelerle yürüyen vatandaşlar, 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz', 'Ne mutlu Türküm' sloganları attı. Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okunmasının ardından kutlamalar sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.