Balıkesir'de Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Başladı

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, () - BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi'nin 'İmkan Bizden, Oynamak Sizden' sloganıyla düzenlediği Mahalle Ligi Yıldız ve Gençler Futbol Turnuvası, Vali Mustafa Yaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un vuruşuyla...

02 Ekim 2014 Perşembe 13:29
Balıkesir'de Mahalle Ligi Futbol Turnuvası Başladı






Coşkun YAMAN/BALIKESİR, () - BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi'nin 'İmkan Bizden, Oynamak Sizden' sloganıyla düzenlediği Mahalle Ligi Yıldız ve Gençler Futbol Turnuvası, Vali Mustafa Yaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un vuruşuyla başladı.
Kentteki 9'uncu Ana Jet Üs Komutanı Hava Tugeneral İshak Dayıoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bürokrat ve muhtarların katıldığı başlama törenine gençler ilgi gösterdi. Altıeylül ile Karesi İlçesi'ndeki 40 mahalleden 183 takım ve 1900'e yakın sporcunun katıldığı turnuvanın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, şöyle dedi:
"Bu turnuvayla gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmesini, kötü alışkanlardan uzak durmayısı amaçlıyoruz. Ayrıca gençlerin mahallesine, ilçesine, devletine aidiyet duygusuyla yetişmesini sağlamak istiyoruz. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda bu turnuvayı 20 ilçemize yaymak. Daha çok gencin bu etkinliğe katılımlarını sağlamaktır." 

Vali Mustafa Yaman turnuvada amacın kupa ya da derece kazanmak değil, spor ve sağlıklı yaşamak olması gerektiğini söyledi. Turnuvanın açılış maçında, Somalili sığınmacılardan oluşan Somali Karması, Balıkesir Karması'nı 2-0 yendi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.