Bartın'da Konser İptal Edildi

BARTIN'da, Cumhuriyet'in 91'inci kuruluş yıldönümü Valilik önünde düzenlenen törenle kutlandı. Ermenek'te maden ocağındaki kaza nedeniyle akşam yapılacak konser ve havai fişek gösterisi iptal edildi. Törene Vali Seyfettin Azizoğlu,...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:25
Bartın'da Konser İptal Edildi






BARTIN'da, Cumhuriyet'in 91'inci kuruluş yıldönümü Valilik önünde düzenlenen törenle kutlandı. Ermenek'te maden ocağındaki kaza nedeniyle akşam yapılacak konser ve havai fişek gösterisi iptal edildi.
Törene Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, daire müdürleri, bazı siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Vali Azizoğlu'nun halkın ve öğrencilerin bayramını kutlaması ardından, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Halk oyunları gösterileri ve sporcuların gösterileri ilgiyle izlendi. Kutlama, geçit töreni ile sona erdi.
Bartın Belediyesi'nin akşam düzenleyeceği konser ve havai fişek gösterisi ise Ermenek'te maden ocağındaki kaza nedeniyle iptal edildi. Konserin iptal edilmesiyle ilgili belediyeden yapılan açıklamada, "Maden işçilerimizden iyi haberler gelmesini umut ediyoruz. Bütün dualarımız mahsur kalan işçilerimizle birlikte olsun" denildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.