Başbakan Davutoğlu Bursa’da (4)

BAŞBAKANIN EŞİ BURSA KOZA HAN’DA ALIŞVERİŞ YAPTI Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Bursa’ya gelen eşi Sare Davutoğlu, Koza Han’dan alışveriş yaptı. Bursa’ya bir dizi açılış ve toplantılara katılmak üzere...

07 Kasım 2014 Cuma 19:33
Başbakan Davutoğlu Bursa’da (4)






BAŞBAKANIN EŞİ BURSA KOZA HAN’DA ALIŞVERİŞ YAPTI
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Bursa’ya gelen eşi Sare Davutoğlu, Koza Han’dan alışveriş yaptı.

Bursa’ya bir dizi açılış ve toplantılara katılmak üzere gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun programları devam ederken, eşi Sare Davutoğlu, Almira Otel’de, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın eşi Münevver Arınç, İçişleri Bakanı Efgan Ala’nın eşi Gülseren Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin eşi Fatma Güllüce, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in eşi Esra Şimşek ve belediye başkanlarının eşleriyle yemekli toplantı yaptı.
Basınına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Ahmet Davutoğlu’nun Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılan Sare Davutoğlu, daha sonra Koza Han’a gitti. Bakan ve belediye başkanlarının eşleriyle Koza Han’ı ziyaret eden Davutoğlu, halen ipekli kumaş satışı yapılan tarihi han hakkında bilgi aldı. 5 dükkanı gezerek alışveriş yapan Sare Davutoğlu, bir işyerinden kaşkol, diğerinden kadife masa örtüsü, Bursa havlusu ve ipek şallar aldı.
Daha sonra Koza Han’dan ayrılan Sare Davutoğlu, Orhangazi Parkı’ndaki bir kumaş dükkanından da alışveriş yaptı. Ulu Camii’nde namaz kılan Sare Davutoğlu, ardından Birlik Vakfı’nda basına kapalı olarak yapılan öğrencilerle toplantıya katıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.