Başbakan Davutoğlu Bursa’da (5)

DAVUTOĞLU, ZÜLFİKAR İSTEDİ, BAŞKAN ALTEPE OTELİNE GÖNDERDİ Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe’den Hazreti Ali’nin kılıcı...

07 Kasım 2014 Cuma 20:00
Başbakan Davutoğlu Bursa’da (5)






DAVUTOĞLU, ZÜLFİKAR İSTEDİ, BAŞKAN ALTEPE OTELİNE GÖNDERDİ
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe’den Hazreti Ali’nin kılıcı olan Zülfikar benzeri kılıç istediği öğrenildi.

Basına kapalı yapılan görüşme sırasında, Başkan Altepe, günün anısına Başbakan Davutoğlu’na el yapımı Bursa kılıcı hediye etti. El yapımı kılıcı dikkatle inceleyen Başbakan Davutoğlu, kendisinin kılıç ve kama koleksiyonu olduğunu belirterek, bu kılıcı da özel koleksiyonunda saklayacağını söyledi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bu görüşme sırasında Başkan Altepe’den Hazreti Ali’nin kılıcı Zülfikar’ın benzerini istediği öğrenildi. Davutoğlu kılıcı, yarın Nevşehir’deki Hacı Bektaş törenlerine götüreceğini söyledi. Bunun üzerine Altepe tarafından bulunan Zülfikar benzeri kılıç, Davutoğlu’nun kaldığı oteline gönderildi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.